fietsonderhoud workshop
fietsonderhoud poetsen

“Een goed onderhouden fiets gaat langer mee.” Dit zijn woorden met een duidelijke inhoud. Iedere fietser rijdt graag met een fiets die goed bolt, vlot schakelt en veilig is. Een goed onderhouden fiets draagt hier zeker toe bij. Vaak ontbreekt het de gemiddelde fietser echter aan de kennis en de tijd om een fiets op een eenvoudige wijze goed te onderhouden.

Workshop

Tijdens de workshop “Fietsonderhoud” geef ik uitleg over het poetsen van een koersfiets, nakijken en vervangen van onderdelen. U krijgt ook de kans om vragen te stellen of iets te laten verduidelijken. Nadien kan u thuis aan de slag met het stappenplan zodat u uw fiets op een eenvoudige manier goed kan onderhouden. Regelmatig worden workshops georganiseerd, data verschijnen op de website.

Organiseert u graag een workshop voor uw fietsvrienden ? Is uw fietsclub op zoek naar een interessante activiteit ? Een workshop kan volledig naar uw wensen worden opgesteld.

Montage

U hebt iets gekocht op een internetsite maar weet niet exact hoe de montage moet gebeuren ? Kom even langs en ik maak een prijs op maat voor het monteren van de onderdelen.

  • Telefoon:
    0491 17 05 77

  • Kauwstraat 102A
    9550 Sint-Antelinks

© 2020 My Bike My Body - Created by Infinity Dreams