fiets poetsproducten
fiets poetsproducten
fiets poetsproducten
fiets poetsproducten

Uw fiets op de correcte manier poetsen en smeren verlengt de levensduur van uw materiaal. Met onze kwalitatieve producten en tools is dit een makkelijke klus.

U kan bij ons terecht voor de aankoop van de nodige onderhoudsmaterialen. Wij bieden u een assortiment van producten waarmee u uw fiets op een eenvoudige en efficiënte manier kan onderhouden.

Kan u niet bij ons langskomen om de producten af te halen ? Geen probleem, wij sturen de producten naar uw adres. Bestellen kan via mybike-mybody@mail.com.

Op regelmatige tijdstippen organiseren we workshops "Fietsonderhoud". Data zijn terug te vinden op onze Facebookpagina. Organiseert u graag een workshop bij u thuis ? Ook dat kan ! Contacteer ons gerust voor meer info.

Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor volgende merken : Prorace (racefietsen), SMP (zadels), HideMyBell, QM (lichaamsverzorging), 4 Gold (sportvoeding), Suplest (race- en MTB schoenen), Solestar (ondersteunende zooltjes), Motip (smeerproducten), Trivio (fietsmateriaal) en Super B (gereedschap).

  • Telefoon:
    0491 17 05 77

  • Kauwstraat 102A
    9550 Sint-Antelinks

© 2020 My Bike My Body - Created by Infinity Dreams